水曜日、くちなし城。

Idag är det torsdag och jag skulle ha lunchat med Takeshi, men efter en minst sagt spontan love hotel visit med loverboy så fick det bli inställt. しょうがないでしょう? Jag önskar att jag tagit bilder på rummet för det var speglar överallt. Sängen var i ett runt rum som var till vägg och tak utsmyckat med speglar. Det var kul. Man kunde leka lite med ljus och musik och jag blev overwhelmed with joy när jag fick upp en kanal som spelagde Marvin Gaye’s Sexual Heeling, jag menar kan det bli bättre? I think not.

Igår var jag på spelning med The New House. Fick dessvärre inte uppträda med dem men det var roligt att bara titta på, även om jag hade en aning ont i fötterna efter att ha hetsat runt Harajuku med Pim. I nya skor, ganska långt efter i tidschemat jäktade jag iväg till tunnelbanan för att inte komma sent till spelningen, som ändå visade sig börja 45min efter utsagd tid. Why? Seiya hade tagit fel på tiden. Baka! Inte nog med att jag var sen för att räffa Pim, jag hann dessutom inte följa med henne till jobbet som jag hade lovat, för att hämta sina grejer. Jag hade lust att kicka honom men mina nya skor men fokuserade mig istället på att inte förgås av smärta tills jag kom till klubben. Det var värt smärtan!

Sisa bandet som spelade heter The PeterPans och var grymma! Påminde mig lite ett ungt Sex Pistols, fast inte lika hårda.Särskillt sångaren som hade ett visst Jhonny Rotten över sig och Gitarristen som såg ut som Suddan. Jag hade så ont i fötterna när de spelade så jag orkade inte ta upp kameran och masa mig fram för att ta bilder på dem, något som jag ångrar lite nu i efterhand. Oh well!

Här har ni lite bilder på väskan och skorna jag köpte igår och några bilder från spelningen i Yokohama. Klubben heter 7th avenue och ligger i 関内(kannai, som egentligen ligger 2 stationer från Yokohama stationen).

Jag vet att det är lite tråkigt med TRE bilder på samma outfit, men jag var tvungen att ta med den sista. Jag gillar att det ser ut som att jag försöker dana lite halvpackad.

Jag suger verkligen på att ta konsertbilder, men jag jobbar på det!

Komamura och Seiyan.

Moro

Yuttis ❤

Kencha (jag fattar fan aldrig vad killen heter).

終わり!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s