今日はどう過ごせばいい?

Den senaste tiden har varit mer än hektisk. Leta baito, komma på ett sätt att stanna i Tokyo, hänga med vänner. I torsdags var jag på arbetsintervju igen i Daikanyama och fick reda på att jag fått jobbet. Så dagen efter var jag på introduktionskurs i Shibuya på huvudkontoret. Det var tröttsamt minst samt. 2,5h  satt jag och lyssnade på japanska i ultrarapid. Känns bra att man fattar åtminstone 80-90% av allt de säger åtminstone. Eller ja..eh, det där kanske var en överdrift? Jag kommer inte ihåg så bra såhär i efterhand.

Efter det träffade jag Wataru ( ^________^), och gick och åt Yakuniku. Det var gott. Sen mötte vi upp Tomo, Mattichan och massa annat löst folk på Beat Cafe i Shibuya. Det var trevligt. Sen drog Wataru vidare till ett event i Hatagaya och jag tog sista tunnelbanan hem. Jag bjöd med honom till Glens housparty igår, men han hade en rapport och massa skoluppgifter som han var tvungen att göra. Tydligen hade han suttit ända till morgonen med det. Poor thing. I can console you Wataru kuuuun! Ehrm. I alla fall, idag är det sista dagen för Love me tender i Harajuku. Idag stängs affären och Elvis muséet officiellt, det kommer till och med vara med i ett litet klipp på BBC(!) och band kommer spela där från ett (dvs typ NU) till runt tre någon gång. Efter det ska Natsuko och gänget ut och äta. Natsuko fyllde nämligen år den 8e och Riyo fyllde är den 12 tror jag, sen fyller även Riyos pojkvän Shiro kun år i slutet av månaden så för att fira dem och samtidigt sörja Love me tender..eller nåt. Jag har egentligen INGA pengar och jag BORDE verkligen vara hemma och plugga samt se över mina möjligheter för att kunna stanna. Jag intalar mig själv att jag vill och kan ta mig råd till att äta ute och att jag kan kolla upp allt det här när jag kommer hem om jag åker hem tidigt, men jag känner mig själv och har en känsla av att det inte riktigt kommer bli så om jag bestämmer mig för att åka. Dou shiyou. Jag vill fira deras födelsedagar, men jag har inte presenter heller. De är i och för sig på väg från Sverige (Tack Elin <3) men jag vet inte riktigt när jag kommer hinna f dem. Jag har inga födelsedagskort heller så det känns lite pinsamt…eh. Fan. Jag skickade ett mail till Azusa innan så nu är det typ bestämt att jag ska komma. De ska äta på Elephant café också som inte är det billigaste. Det lär säkert gå på 3- 5000yen var. Kya! Så mycket pengar har jag verkligen inte. Gah! De ska alltid äta så mycket, och sen fyller ju de år så vi lär säkert betala för dem också. Dou shiyou, dou shiyo. Om jag vill stanna BORDE jag verkligen fokusera på att se över mina options och inte ränna runt och spendera pengar. Ibland blir jag lite trött på mig själv. Hm, jag ska nog fundera över det här en gång till och sen får vi se hur jag gör. Jag kan alltid säga att jag inte kommer..igen. Fast jag vill! Oh well. Vi får la se.

Igår var jag i Glens hus. Var typ 10 pärs där, jag trodde det skulle vara fler. Trevligt. Lite segt med tanke på att jag varit ute dagen innan. Jag tror att både jag Mattias och Toms var ganska..avslagna. Men nu har jag fått träffa Tsukuru iaf! Kilen som Glen dejtar. Jätte söt! Verkar smart, intressant och..ja han kan i princip fixa allt från möbler till mat. Jag vet förvisso inte om han faktskt kan snickra möbler men han ha som princip att det han kan göra själv vill han göra själv. En kille som gillar att skapa, och hans namn är Tsukuru (göra), hur coolt är inte det? Kajit är 創. Jag diggart. Glen med. Go Glen!

Nu ska jag soudansura med min plånbom och sen får vi se hur jag gör. Nästa vecka börjar jag jobba. Vet inte riktigt när än men jag är excited! Jag borde vara hemma och öva på fraser också. Vad fan håller jag på med egentligen? Hänger bara med vänner hela tiden. Vart tog den majimena studenten vägen? Jag börjar antagligen på tisdag eller så. Otani san (manager på La Bohme Daikanyama) sa att han skulle höra av sig idag. Gör han inte det hör han väl av sig imorgon. Åh! Jag kommer göra så himla mycket fel i början! Kinchou! Kinchou! Men det ska bli kul också. Jag fixade ett jobb liksom! Yay!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s