Just like a Rolling Stone..

”I give he said, I give up you win, creation baby has failed again..” Pj Harvey är bäst.

Snart ska jag iväg till Asakusa för en fotosession. Jag vet inte riktigt vad det är för tema, men det lär jag väl få reda på där. Jag hoppas att det inte blir för mycket ben. Edit, eftersom jag är seg på att lägga upp de inlägg jag skriver så skedde det här alltså för två dagar sedan. Det var en rolig dag. Jag fotades med en Tysk kille som var ganska het. Jag fick reda på att han har jobbat som modell i ett och ett halvt år ungefär, och bland annat varit i Paris under Fashion week. Tydligen är de flesta kvinnliga modeller as. Förvånad någon?

Lite uppdatering från de senaste månaden kanske? Nu när jag har tid.

För kanske två veckor sedan var jag på Esmode (skolan jag vill gå på) och tittade på avgångselevernas kollektioner. Jag var mäkta imponerad av vissa plagg. Jag fick inte så bra bilder därifrån, jag satt på första parkett och vågade inte riktigt ta fram kameran, men lite smygbilder kan jag bjuda på.dscf7353Eftersom jag tog bilder utan blixt så blev de ganska suddiga. dscf7354dscf7355En bild från en av mina favoriter. Jag fick tyvärr ingen bild på outfiten jag tyckte mest om.dscf7356Jag har alltid varit svag för Chiffong och tyger som är transparenta, sen att kollektionen gick i svart gjorde inte det hela sämre.

I lördags var det Rocking Blues Party och jag uppträdde med Big Boi and The jumping stars. Det var grymt! Jag sjöng dock lite fel i början av Breakaway, men jag tror att det blev lite bättre frammåt slutet. I och emd att jag började fel i första versen så blev jag fruktansvärt nervös och gjorde fel i andra versen också. Nu i efterhand så var det inte bara under framförandet som jag gjorde fel utan jag hade ajungt fel ända sedan vi gick in i studien!  Jag hade helt och hållet glömt bort vers 2 och ersatt den med vers  3. Jag vet inte hur jag kunde göra en sådan miss men, alla är vi mänskliga, och vissa mer än andra.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Just like a Rolling Stone..

  1. pimu

    men om du ska gå där… kommer du sy eller vad är det du ska plugga liksom?

  2. frankyvonfur

    yees. kläddesign kommer jag plugga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s