Rain rain go away

Ok. Här behövs en uppdatering. Varken jag eller Mattias har varit särskilt aktiva den senaste tiden. Nuförtiden jobbar och pluggar jag mest. Sedan Emmie åkte hem så har jag inte riktigt haft tillfälle att gå ut, med undantag för Watarus födelsedag då. Jag hinner nog inte göra det idag men jag ska posta lite bilder från hans födelsedag när jag har tid.

2kyuu är om exakt 3 veckor så fram tills dess får jag 我慢する (restrain myself) från att gå ut och ha roligt med folk.

Igår fick jag äntligen träffa Wataru efter 2 veckors tid av intensivt pluggande och jobb på La Boheme. By the way, vem sa att det inte kunde vara soligt väder under regnperioden? Enligt väderraporten skulle det vara molnigt och reg. Jag och Wataru hade båda sett fram emot en slapp dag hemma med film men när det är fint väder ute känns det lite waste att sitta inne. Det får bli nästa gång. Det är trots allt regnperiod nu så vem vet när det är fint väder igen! Vi åkte till Daikanyama och gick runt och tittade lite i affärer och allmänt ぶらぶらした. Det vill säga tog det lungt och gick omkring lite på måfå. Det enda målet vi hade var att gå till två stycken vintage affärer. Den ena vars jag köpte klänningen som jag hade på mig på Wattis födelsedag (bild kommer senare) och en annan som tydligen ska ha ett bra urval av herrkläder. Dyrt dock. Det tog ett lite tga för oss att hitta dit för ingen av oss hade varit där förut men en öl senare kollade vi upp info på näten från mobilen och fann till sist en karta. Lite besvikna blev vi, det var en ganska liten butik men desto mer fyndade Wataru när vi gick till Boop-Poo-A-Doo. Jag har hittade som vanligt mycket fint. Extra fäst blev jag vid en långklänning från 40-talet som jag prövade senaste gången jag var där. Den har en mörkblå bas med blomtryck och den sitter perfekt! Dyr dock, runt 28000yen. Visst att det är vintage, but still. När jag har pengar SKA jag köpa den. Den är tillhör mig. Punkt.

Båda var ganska trötta, särskilt Wataru som hade varit ute på torsdagen OCH fredagen och dessutom skrivit två uppsatser och knapt sovit någonting på en vecka. Så vi åkte hem i skaplig tid, runt sex och lagade mat. Det var första gången vi lagade mat tillsammasn vilket var kul. Det är väl aldrig särskilt underhållande att laga mat själv liksom, även om man lagar mat till någon annan. Jag tog inspiration från Glen som jag träffade dagen innan och som visade mig hur man gjorde tortilias. Jag ville inte vara säkre housewife än Glen så jag bestämde mig för att testa. Så här blev resultatet på vår uppfinningsrikedom.DSCF7956Tortilias, guacamole, yoghurtsås, sallad, kyckling, curry doria och soppa. Nam nam.DSCF7957

Wataru är excited! (Ingen av oss hade ätit sedan frukost så vid nio-tiden när vi äntligen blev klara med vårt projekt så var vi båda ganska ivirga med att få äta).DSCF7960いただきまーす!!

Annonser

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Rain rain go away

  1. Mamma

    Vilka mysiga små middagar ni har 🙂 ser riktigt gott ut och ni tycks trivas ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s