帰り鬱?

Jag har blivit dålig på att underhålla. Dålig på att höra av mig. Dålig på att hålla takten på bloggen. Jag ber om insikt.

Idag var jag på Esmode där de hade någon sorts ”prova på dag” (体験入学). Det var roligt men samtidigt känner jag mig så begränsad av mig själv ibland vilket var lite jobbigt att ännu en gång upptäcka. Jag låser liksom fast mig istället för att låta idéer flöda. Jag är nog för förberedd. Jag borde lägga mer tyngd på processen och ”vi ser vad som händer om man gör såhär”. Jag tycks liksom låsa mina tankar innan jag ens öppnat dem. Hur jag ska öppna denna kanal av drömmar och idéer och låta dem bli ett vet jag inte. Men jag måste komma på någon bra lösning tills att jag börjar på skolan. Har intervju nästa vecka. Nervöst. Jag borde öva eller kolla igenom det jag hittills skrivit.  Problem. Jag vill inte att saker ska låta för inövat. Jag vill kunna svara fritt och naturligt på deras frågor. Men över jag inget alls kanske det resulterar att det blir för många pinsamma ”eehhhh” ”ano..”. Jag hatar att tvivla på mig själv och jag inte om det är för att jag börjar bli FETT JÄVLA NERVÖS inför skolan i höst (som jag pratar som att jag kommit in på när jag inte ens gjort intervju till). Jag träffade två killar idag, eller rättare sagt de kom fram till mig och frågade om inte jag också var en av dem som skulle börja till hösten. Takahiro Kotsuki (上月中広さん) och Takanori Fukuse (福勢タカ矩さん).

Funderar på om jag ska lägga upp bilder från Stockholm eller inte, men det lär ta hela kvällen och vill jag gå ut så borde jag göra mig i ordning och dra typ..nu. Snart. Ja vet inte om jag är på humör. Jag vet inte vad jag vill göra. Jag vill heller ine bara vara hemma för det kommer förmodligen bara göra mig ännu mer fundersam.

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “帰り鬱?

  1. pimu

    lycka till ❤ ❤ ❤ jag hejar som faaaan !! uppdatera när du gjort intervjun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s