Mat

Fredag

Trots att det var fredag så blev det inte kyckling. Det är intressant hur mycket jag själv börjat laga pasta sedan jag började jobba på La Boheme (en pasta kedja med världens godaste pasta!). Så även denna gång blev det en japanska- inspirerad pasta med mentaiko cream sås och sallad! med tomat och avocade. Till det en väldans god yoghurt och blåmögelostdressing och en välförtjänt öl.

Torsdag.

I trosdags lagade jag världens godaste japanska pasta med spenat, lök, kyckling och pumpa med smak av konbu tsuyu, mirin, soya, ingefära och matlagningssprit. Himla gott blev det! Recept kommer såsmåningom.Till efterrätt blev det små söta jordgubbar.Efter att ha ätit blev jag så trött så trött.

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s