Skaparlust!

I söndags var jag i Tamachi för att ta bilder åt en vän som jobbar som stylist. Bilderna skulle vara till hennes portfolio.Eftersom det inte var ett jobb så fick jag naturligtvis inte betalt, men jag får bilder, och bara det är ju roligt! Plåtningen ägde rum i en jättelik studio med sminkeloge, fikarum. Bilder kommer lite senare, men som smakprov ska ni få två bilder som jag tog med min mobilkamera.Det här är vad jag hade på mig. Jag hade samma klänning på mig under hela dagen med ett antal olika variationer av accessoarer.Så här såg jag ut under de första bilderna. Lite som en blandning av Marilyn Monroe och 1700- tals peruk a la Marie Antoinette.

Jag, Aya (stylisten) och Kei (hår & make up artisten) samlades halv nio vid stationen och tog gemensamt en buss till studion där vi mötte upp vår fotograf, Raymond. Vi fotade till halv fyra, och jag rörde på mig ganska mycket under fotningen och var ganska trött när det var dags att bege sig hem. Men kul var det! När jag kom hem färglade jag en skiss till min designkurs och åt min middag till Coco Chanel & Igor Stravinsky. Åh vad jag skulle vilja ha en lägenhet med art deco inredning!

I går kom darling W förbi mig efter jobbet. Först åkte han hem en sväng och hämtade, vad som morgonen efter, visade sig vara lite presenter till mig. En fördel med att ens själsfrände jobbar i en vintage butik som specialiserar sig på skivor, möbler och kläder från 40, 50- talet är att man ibland omotiverat kan få lite presenter. INTE för att det är presenterna som spelar någon roll. Låt oss kika lite.En ärmlös skjorta i röt/vit gingham som jag bad om att få lägga undan. Perfekt i sommarhettan!Men det finaste av allt var ändå dessa40- tals mönster!  Så himla stiliga!Särskilt dessa dräkter.

Eller den här långärmade blusen! Skaparglöden har verkligen kommit tillbaka. Från och med nu blir det mindre filmtittande och mer syjunta!

Men det bästa av allt var ändå att få slingra mina armar runt hans hals och sova tätt intill. Finns inget bättre!

Annonser

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Skaparlust!

  1. aww hollywood patterns, bra val av Wattis!
    löve från mig till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s