Svett, svett och tårar.

Vaknade idag klockan sju och lite smått panik över att klockan inte ringt. Jag brukar alltid vakna kvart i så att jag hinner äta min frukost och ta en liten siesta efter. Ok. Ingen siesta idag, men jag kommer åtminstone inte komma försent till lektionen. Men en dundrande huvudvärk och värk i kroppen lagar jag frukost och tänker samtidigt att jag verkligen inte Borde gå till skolan även om jag Måste. Just den här veckan har vi ett ganska tajt schema i mönsterkonstruktion och att ta ledigt var väl inte det bästa att göra. Vad är värst, att riskera min hälsa eller ha en jävla massa att ta igen någonstans mellan alla tillvals lektioner och design/mönsterlära kursen?

Jag lägger mig i sängen igen. Pannan är kall. Min kropp är sjöblöt. Smsar en klasskompis och säger att jag inte kommer att komma idag. Send. Vänta. Det är onsdag idag vilket betyder att vi har lektion från 13- 19. Här har jag våndats i kanske en timme om hur jag ska göra när jag hade kunnat sova i minst tre timmar till! Jag lägger mig. Svettas so jag aldrig svettats förut. Riktigt obehagligt men vill man bli frisk så får man vara beredd att lida lite grann. Jag vaknar tolv. Nej. Känner mig fortfarande krasslig. Kan inte gå till skolan. Tar det lungt en timme. Lägger märke till att jag inte svettas lika mycket längre. Tar på mig kläderna och ger mig ut i solen, till skolan. Kämpar mig igenom det sista av de två timmar som återstår av lektionen. Åker hem. Äter en sallad som Wattis gjort och kommit förbi med dagen innan så att jag ska slippa laga mat ❤

Te med ingefära ska vara bra har jag hört.

Jag hoppas att jag kan bli frisk till imorgon. Vaknar jag med samma värk i kroppen är det inte värt att åka till skolan ”bara för att jag måste”.

Nu ska jag lägga mig under täcket igen och uthärda denna hetta. Ingen ide med att ta en dusch. Kommer att bli sjöblöt igen när jag kryper in under mitt röd/vit prickiga täcke. Godnatt folk! Och använd inte A/C för mycket!

Annonser

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Svett, svett och tårar.

 1. babü, krya på dig!
  Bra att din man tar hand om dig, hälsa honom från mig.
  püssar!

 2. frankyvonfur

  Tack! Jag känner mig ganska frisk idag med undantag för lite halsont så idag blir det att gå till skolan! Gårdagen och dagen innan det var gaska jobbiga dock. Drack nästan 3 liter vatten om dagen för att jag svettades så mycket!

 3. Elin

  hoppas du fortfarande känner dig bättre, inte bra att svettas bort i värmen och försvinna, det får du inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s