Dags för en uppdatering kanske?

Egentligen har jag inte tid att sitta framför datorn, men jag tänkte liksom zazaza skriva ett kort litet inlägg.

I början av Juli var jag sjuk och drack kungligt te.

Jag var fortfarande inte frisk men drog iväg på en cykeltur till godaste dinnern, Bakers bounce i Sangenjaya med Wattis, Atsushi och Moro kun barberaren som alltid bleker min utväxt.Atsushi och Moro kun.

Medan andra valde läsk/öl så tog jag en shake. Vi var ju på en dinner torts allt.Jag tog en burgare med ratatouille i. Himlars god!

Jag blev frisk och gjorde potatissallad.Jag var glad över att vara frisk och kunna ägna mig åt skolarbete. och att kunna äta lite vettig mat. Bestämde mig för att slänga ihop en paj, men smeten fick inte plats i pajformen så det blev omelett till middag av det som blev resterande och paj matlåda istället.Pajen.

Wattis kom och sov över så jag var tvungen att skriva en påminnelselapp på morgonen om att han inte skulle glömma sin matlåda. Det gjorde han inte.Jobbar med skolarbeten som inte har med min ordinarie designkurs att göra som tyvärr fått lida en del över att jag varit sjuk och inte haft tid. Kommer ni ihåg den där lille miniatyr jeans/läder toppen jag gjorde för ett tag sedan? Well, vi ska göra en i naturlig storlek. Jag önskar att jag hade mer tid över åt den här kursen för det är en av mina favorit tillvalskurser!Jag kommer hem samma dag och kommer hem till ett klorluktande och strålande rent kök. Wattis har gått upp tidigare och åkt och handlat nya tvättborstar, diskmedel, rengöringsmedel och nya kökshanddukar. Har jag sagt att jag har världens bästa pojkvän? Det tåls att säga igen.Jag är så sjukt upptagen i skolan så jag orkar inte alltid laga mat. Då kan jag för ovanlighetens skull köpa lite sushi.

Mitt i skolkaoset hade jag bjudit hem Miwako på thaimat. Egentligen så var det väl att pressa saker till det yttersta men jag hade lovat och det var ett skönt avbrott i den annars hektiska vardagen. Jag slutade skolan 6, efter att ha haft en vägledning om anställninsg research (som vi måste göra under sommarlovet på MINST 10 företag. WTF? Jag har ingen aning om vart jag vill jobba än och det här måste jag ta rda på under sommaren? Jag måste alltså göra research på nätet, gå till butiker, prova kläder, lära känna märket, och göra en studie av märket som helhet. Vad hände med sommarlovet? Sedan fick jag reda på att det är bäst om vi tillverkar någonting under lovet som vi kan ta med under våra framtida inställningsintervjuer. Gah! Jag som ska hjälpa Suzy med kostym inför A midsummer nights dream och åka hem till Sverige! Fan att man ska få reda på allt i sista minuten!), stannade i Shinjuku för att hettsköpa lite grejer till mitt designprojekt, åkte hem och lagade 3 thailändska rätter på 40 min. Det ni!Miwako stod för dryck. Hon hade varit snäll och köpt corona på min beställning. Här kopplar jag av med en öl. Mmm.Inte nog med att jag hettslagat en massa god thaimat, jag slängde även ihop en körsbärspaj.Ska det vara så ska det vara tycker jag.Miwako tillverkar och säljer sina egna smycken och som tack för middagen fick jag ett par örhängen med körsbär ❤Och naturprodukter.<3<3

Nu är klockan redan 10 så jag måste hoppa in i duschen och springa förbi 7/11 för att printa ut lite saker. Klockan 13 ska jag illustrator installerat. Men innan dess har jag 1000 saker att få färdigt! Jag förmodar att det kommer ta tid hos Miwako så jag måste få klart så mycket som möjligt innan dess. Skepp å hoj!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s