Hidden volume

Är temat på mitt projekt som jag håller på med i skolan just nu. Jag har tagit inspiration från konstnärerna Christo och Jeann Claude (〜December 2009). I måndags var vi lediga vilket betydde att vi hade tre dagars helg. Men jag tror inte att någon i skolan fick någon vila eftersom det är sommarlov från och med lördag och inlämningar som ska in. Självklart är jag en av dem så det var att sitta inne i en kokhet lägenhet (säker runt 40 grader) och få så mycket gjort som möjligt. Med tanke på att jag var sjuk de första veckorna av projektet så hade jag förlorat ganska mycket tid genom att försöka bli frisk vilket gjorde att det var ett ganska pressat schema lördag till tisdag.

Jag vaknade upp lördag morgon och var alldeles knottrig i ansiktet.  Såg precis ut som en 16 åring. Hemskt var det. Jag är ganska säker på att orsaken var en blandning av stress, värme, dålig sömn och dålig kost.  Tack och love verkar det ha börjat gå över.

Så. Det här är vad jag har sysslat med de senaste dagarna. Fler bilder kommer när dossiern är klar, men ni får en tjuvtitt på min research book.Jag gjorde ett försök till att färga min röda bok med neonrosa spray eftersom jag gjort en research på Elsa Schiapparelli.

Färgen ville inte sätta sig på mitt röda skissblock. antagligen för att det var klarrött och för mörkt för den sortens spray. Jag blev lite ledsen i ögat men bestämde mig för att istället göra lite neonrosa kort.Gör man kort måste man skriva på dem också. Helst med alfabetsstämplar. Det blir liksom finast så.

Så här ser den ut inlindad.

I måndags cyklade jag förbi Miwako för att få Photoshop och Illustrator installerat men det fungerade inte. Jag fick dock ett halsband som passar ihop med örhängena som jag fick häromdagen som tack. Visst är det fint!

Nej nu är klockan över fyra på natten och jag har skola imorgon från klockan 9. Dags att sova!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Hidden volume

 1. Wow, det ska bli roligt att se bilder på det färdiga projektet 🙂 Gör du en research book till alla dina projekt eller har du ett till samtliga?

  *kram*

  • frankyvonfur

   Hej!

   Vi har alltid som uppgift att lämna in våra uppgifter snyggt i en pärm, och reserach gör vi alltid inför våra teoretiska projekt. Bilder kommer som sagt snart!

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s