阿波踊り

Idag började skolan så just nu har jag fullt upp med att vänja mig vid att gå upp extremt tidigt på morgonen. Vi kommer att ha en festival på skolan i slutet av månaden, och utöver det så håller jag på med en kostym till Tokyo International players uppsättning av A midsummer nights dream. Jag är ganska säker på att jag kommer att vara dålig på att uppdatera men håll er till godo!  Eftersom jag inte har någon anekdot att förtälja om dagen som gått så tänker jag istället bjuda på lite bilder från i förrgår.

I lördags var jag på Awaodori festivalen i Kouenji. Det var nämligen session i Rolling Rocks Wataru sans butik och eftersom Wattis skulle delta så var jag inte sen på att följa med. Eftersom jag hade suttit hela dagen med att skriva ut material till vår nästa dossier så tyckte jag att jag förtjänade en paus från studier.

När vi kom hade paraden med dans redan börjat.Men vi hade trots allt inte kommit för dansen så vi knatade vidare mot stället där spelningen skulle äga rum.

Vi passerade ännu ett tåg av dans och solfjädrar.Butiksägaren är sångaren i bandet.Sandalerna på!

Jag och Mei chan blev hungriga och gick ut för att köpa mat och köpte bland annat lite inlagd gurka.När vi kom tillbaka var det dags för Wattis, Go san, Tatsu san och Sota kun.Yabe san.Go san flörtar med pianisten som för övrigt var grym!Han förtjänar en egen bild.I slutet uppträdde en kille som tydligen jobbar inom japanska maffian, eller liknande. Han tog verkligen över scenen.I slutet av festivalen hade ett ståend kvar massa chokladbananer som de gav bort och jag är inte den som tackar nej! Här en fin bild på Mei chan, Good speed Sid och jag med våra bananer. Visst är Mei chan förresten söt i sin nya frisyr?

När festivalen var över tog jag och Wattis en taxi till Daitabashi och gick därifrån hem till mig. Wattis skulle till Buzzin så han hade med sig cykeln. Jag som jobbade dagen efter pussade Wattis hej då och kröp ner i min futon. Det var den lördagen!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s