Hit me if you can

Idag hade vi sportdag i Meguro sporthall.

Det var ganska bortkastade 5 timmar måste jag säga med undantag för den egna versionen av quidditch som var ganska rolig.

Ken chan var oshare (fin/uppklädd).

Sedan fick vi höra hur det hade gått för remake- showen och på tredje plats kom 1R, på andra plats 2B och på första plats…1F!!!! Det vill säga min klass! Vi fick alla 500yen i matkuponger? som vi ska använda till när vi går ut nästa gång för att fira. Ärligt talat så var jag ganska säker på att vi skulle ta topp 2 men att vi skulle vinna var jag inte lika säker på! Jag tyckte själv att 2B hade gjort ett bra jobb med sina ”blodiga” klänningar, men då de utropades som två så var jag nästan säker på att det skulle bli vi. Även om jag inte vågade hoppas för mycket.För att ”fira” segern så gick vi till Saizeriya för att äta. Ett tips för dig som vill äta ute men är snål. Inga jätteportioner och rekommenderas inte för gourmanden, men är du ute efter något under 500 yen så kan det vara något. De har världens sämsta drinkbar för 170 yen (270 om du inte äter något!)också! Men tar du bara drinkbar så rekommenderar jag Jonathans istället!

Nu har jag bakat en kaka som jag ska ta med mig till Suzy imorgon. Det blev en tigerkaka med vit choklad i. Jag ska nämligen besöka henne i Todoroki för att få lite utvärdering på kostymen jag gjort och eventuellt lite tips på hur jag kan förbättra dem. Det ser jag fram emot!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s