Punklegender och katter

I tisdags fyllde jag som sagt år. Jag fick många gratulationer i skolan under dagen vilket egentligen gör en mer glad än att få presenter. Jag firade kvällen med en film och att få lägga sig tidigt som födelsedagspresent. Det är ungefär det man behöver när man är sjuk.

Jag blev väldigt förvånad när jag kom till skolan på onsdag och blev tilldelad ett paket innan mönstertillverkar lektionen av Kaori i min klass. Men med tanke på hur upptagen man är under Chibasaki senseis lektioner så fick jag vänta med att öppna den. Desto mer hade jag att se fram emot när jag kom hem!

Jag svänger upp trött men glad och en aning stressad över de studier som väntade mig hemma och tittar som vanligt i brevlådan. I brevlådan ligger ingen reklam, bara en avi om ett paket som inte kunnat levereras. Jag tar mig upp för trapporna så snabbt som jag kan (vilket inte gick särskilt snabbt med tanke på min förkylning och den massiva packning som alltid följer med mig till skolan) och ringer numret på lappen. Det är en konstig kod på lappen med siffror Och bokstäver. Jag kan alltså inte ringa på autosvar utan måste prata med någon på posten som använder keigo i den grad att man inte förstår någonting alls och slutar med att man sitter där stum med telefonen i handen.  Till slut förstod vi varandra och mitt paket skulle levereras mellan klockan åtta och nio samma kväll. Klockan var över åtta när det ringde på dörren. Eftersom jag har blivit varnad av Wataru att alltid fråga vem det är innan jag öppnar dörren så går jag ut i min lilla hall och ställer mig vid dörren. Ja? Inget svar. Jag antar då att detta är posten och öppnar. Mycket riktigt står det en man utanför min dörr med ett paket i handen. Signera här. Då var det klart. Nu kan jag äntligen öppna mina paket. Jag börjar med Kaoris som är inslaget i vad som liknar tidningspapper.

Inuti låg ett jätte fint ihopfällbart paraply med katt mönster. Tack Kaori ❤Paket numer två var världens finaste paket med fjärilar på från Sverige.Inuti låg ännu finare paket och massa brev. Nästan så att jag inte ville öppna dem!I ett hav av cupcakes låg det en..en receptbok där jag kan skriva/samla på mina bästa recept. Tack Helena! Ett steg i rätt riktning till min framtida kokbok!I receptboken låg även en fin disktrasa.Det sista paketet var från min darling weif, Elin.Inuti låg Just Kids av Pattie Smith. Jag kan knappt vänta till jag får tillfälle att läsa den! Püss och tack weify ❤

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Punklegender och katter

 1. Helena

  Wei! Du har fått det nu, vad bra! Hoppas du blev glad för dina presenter och att allt är bra annars.
  Ikväll ska vi karaokea à la jappestyle 🙂
  Saknar dig, Puss!

  • frankyvonfur

   Yes! Ska maila och tacka som vanligt folk så fort jag får tid. Tack så hemskt mycket! Jag blev så himla rörd och glad över att ni tänker på mig här borta! Saknar dig också! Hoppas att du får det kul på karaoken!
   Pusssss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s