Vinterkyla och rullbandssushi

I torsdags åkte Elin och hämtade sina glasögon medan jag var och hälsade på Wataru på sjukhuset. Vi strålade sedan samman i Shimokitazawa för att titta lite i butiker och äta rullbanssushi, Elins första sedan hon kom hit och min första för det här året. Trots att jag bor i landet av rå fisk så går jag sällan ut och äter sushi. Det fanns mycket att välja på.

Precis i takt med att vi ätt färdigt så ringer Isak, som jag har försökt få tag på i över två timmar. Vi stämmer träff vid stationen och går för att ta en kaffe. Det börjar bli så kallt nu att det inte går att vara ute mer än tio minuter i sträck.Där serverade dem en massa onyttigt delüxe, som doughnuts med mjukglass på.Isak köpte ett nytt silverarmband.Vi gick till ett nyöppnat ställe och åt okonomiyaki. Eftersom vi satt i ”countern” och där med vid ”köket” så tillagades okonomiyakin framför våra ögon.Nöjda åskådare.Här är en med soba i och mycket lök på.Efter maten gick vi till Idiot Savant, en favorit i Shimokitazawa. Sedan pratade vi musik med bartendern Haru halva natten. Bra kväll med andra ord.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Vinterkyla och rullbandssushi

  1. my

    Doughnut med mjukglass på, Olle helt imponerad och vill förverkliga detta hemmavids! Nu har vi köpt in glass och strössel. . .och ska till affären för att köpa munkar senare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s