Give ‘em cake!

Det var måndag och affärerna började öppna upp sina dörrar för det nya året. Jag började dagen med att dricka kaffe i parken med Wataru och dela på en karamell pudding och anintoufu.

Jag stämde träff med Elin och Isak i Harajuku för att säga hej till en kär bekant vän, Vivi.Eftersom Isak fortfarande inte provat på rullbandssushi så hittade vi ett ställe på Omote sando. Det var inte den bästa sushin jag har ätit men de får pluspoäng för konstiga kombinationer som ramen sushi.

Walruss chan med Marie Antoinette chan.

Isaks tallrikar. Han ville bestämt äta sushi men åt mer desserter än fisk.Gchisousama deshita! (Tack för maten)Omote sando.

Isak kom dessvärre från Vivi tomhänt, och på vägen tillbaka till Omote sando så snubblade vi över detta sagoslott.Vi skyndade sedan vidare till Harajuku för att hälsa på Explosion from outer space. Tomonari san fick en reflex av Elin som souvenir från Sverige.När alla var trötta (speciellt Wataru) så delade vi fyra på en taxi till Daitabashi för att välkomnas av japansk  curry, Tokyos godaste om man får säga det.

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Give ‘em cake!

  1. Jan Pap San

    Ja varför ropa de på bröd när man kan äta cakeeeeessssssssss? Fantastiskt fina och upplysande bilder, gillar de lampklädda träden väldigt mycket. Hörde av Elin san att Isak gav den finaste komplimangen man kan ge en kock, dvs Waturu. ”- Du gör en godare curry än min pappa”, kan tänka mig att han krydda uttalandet med x-antal svordomar också. Tacka Waturus mamma för ”kakorna”. Och ett stort tack för din gästfrihet du visat Elin och Isak!

    Kram Janne och Jens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s