For relaxing times, make it suntory times

Igår spenderade jag hela dagen med att vara hemma och studera så gott det gick medan Isak åkte till Tokyo tower och strosade omkring i shibuya (hans favorit stadsdel näst efter shimokitazawa verkar det som). På kvällen hade vi dock stämt träff på New York bar som ligger på 52a våningen i ett av Tokyos lyxigaste hotell, Park Hyatt. Jag hade lite problem med att hitta rätt då jag bara varit där en gång och inte riktigt kommer ihåg hur det ser ut. Jag fick till slut fråga poliser i en kouban i närheten. Till slut hittade jag dock. Isak satt vid fönstret och väntade på mig. Det var inte den billigaste utekvällen hittills men den fina utsikten slår faktiskt gaska mycket. Ett tips till er som vill besöka baren där den största delen av ‘Lost in translation’ spelas in så se till att gå dit innan klockan åtta. Efter åtta tillkommer nämligen en charge på 2200yen. Mitt tips är att ta en fördrink innan middagen så slipper ni bordsavgiften och kommer undan lite billigare. Det kändes inte riktigt läge att ta bilder där inne trots att det kryllade av andra turister som kommit av just den anledningen att L.I.T spelades in där.

Efter lite part om framtid och vad vi vill uppnå under 2011 så tog vi en taxi till Sasazuka där vi mötte upp Wataru för lite yakiniku.

 

Eftersom det var Isaks sista kväll så gick vi återigen till Taco baren för att ta varsin tekate som dessvärre visade sig vara slut. Det blev corona för Wataru och Isak istället och en ‘oreo cookie’ drink för mig som dessvärre inte hade oreos i. Ägarens fru var väldigt imponerad över Isaks längd. Jag gillar att de typ är lika långa när Isak står på knä ❤

Jag och Wataru vinkade av Isak i korsningen suidodoro och nakanodori och fortsatte vår väg hemåt mot daitabashi.

Tack både Elin och Isak för att ni kom och hälsade på! Jag hoppas att ni kommer och hälsar på snart igen!

Annonser

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “For relaxing times, make it suntory times

 1. my

  Till dig Sanna- Du fantastiska, som tagit så väl hand om, hjälpt och underhållit Elin och Isak! Ett stort, stort tack! Själv kommer jag att fortsätta att följa ditt liv och leverne genon att läsa och ta del av allt du skriver och visar i bild! Härligt roligt med alla matbilder förresten:-) ! Jag ska träffa både Elin och Isak ikväll så jag ser fram emot att få ta del av deras berättelser och upplevelser ‘live’. . Ta hand om dig du sötaste!! Hälsa alla! My

  • frankyvonfur

   Tack vad snäll du är!
   Jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan men jag anar att det kommer att gå comme ci comme ca när jag börjar igen på tisdag. Blir kanske inte varje dag, men lite då och då ska jag väl försöka skriva lite och lägga upp bilder.

   Du kommer inte bli besviken på Isak och Elins historier, speciellt inte på Isak som hade väldigt lätt med att få kontakt med japsarna!

   Hälsa alla där hemma!

 2. Elin

  Tack själv, saknar dig massor, kommer förhoppningsvis ganska snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s