Vi ses snart igen!

Idag följde jag med Elin till Nippori. Det var tråkigt att säga hej då men man får trösta sig om att vi kommer att ses igen! Förhoppningsvis så tar det inte 2,5 år till nästa gång. Det har verkligen varit fantastiskt roligt att ha både Elin och Isak här och det har varit värt att lägga studierna lite åt sidan. Inte lika roligt när man bara har 5 dagar på sig att ta igen vad man skulle ha gjort under 2 veckors tid men det är bara att bita ihop!

Efter att ha tagit en lite siesta hos Wataru så hoppade jag på cykeln hem till mig för att rita ett mönster till en skjorta jag vill göra. Jag är efter tre dagar fortfarande inte klar med grundmönstret och börjar få lite panik. På något sätt löser det säkert sig! Men ibland krävs det lite tankepauser. Under dagen lät Isak upptäcka Tokyo på egen hand och på kvällen gick vi tillsammans hem till Wataru för att äta. Den hä gången blev det tonjuru (en japansk soppa med griskött och grönsaker), tonkatsu, sallad och friterad tofu. Man kan väl säga att han hade ett gaska starkt tema.

 

Tonkatsu.Tofu.Tsukemono.Tonjiru.Sesamsås.

Smaklig måltid gott folk!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Iroiro

2 responses to “Vi ses snart igen!

  1. my

    Wataru verkar vara en mästerkock! Det ser otroligt gott ut/ Mums!

    • frankyvonfur

      Han är jätte duktig! Det mesta vi åt den här gången hade dock inhandlats på affären (tonkats, tofu). Tsukemono (inlagda grönsaker) hade hans mamma säkert lagat. MEN han är en mästare på curry!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s