Nattsvart himmel och skyskrapor.

Igår var jag alltså ute för första gången på månader. Det är 3-dagars helg eftersom det är havets dag på måndag (imorgon). Så jag tyckte att jag förtjänade att gå ut och dansa av mig lite grann.

Wataru kom förbi mig efter jobbet. Jag drack en red bull (är inte van att vara vaken frivilligt efter tio) och sedan hoppade vi på vara cyklar med Shinjukus klub Wire som mål.Bara färden dit var som att vara på ett äventyr. Bara jag och W. Under nattsvart himmel med bara gatulamporna och lysena från skyskraporna att guida oss, cyklade vi genom vad som kändes som en spökstad.  Det är i sekunder som dessa som jag ännu en gång påminns om varför jag sliter så hårt med att få vara kvar. Det finns inget vackrare än natt-Tokyo.När vi kom fram till klubben var Mei chan där, redo att beställa i baren!Det första jag gjorde var att beställa en red bull vodka, då jag var rädd att min kropp skulle kollapsa av att dansa till morgonen. Wataru tyckte att jag var lite väl tidigt ute med en sådan drink men efter att jag beställt så hängde alla på med samma sak. Alla utom Wataru som höl sig till sin öl.Tomonari san dj’ade bara i 30 minuter kanske så det blev lite mindre dans än tänkt. Jag dansade dock nästan non stop under den lilla perioden med undantag för en låt eller två då jag var tvungen att hämta andan. Det var ett blandat event med allt från 50-tl rock’n’roll till indiepop. Runt halv fyra spelade de reagge, men då kände jag att det var dags att cykla hem.

Idag är en ny dag och jag har massor av ärenden att uträtta. Först ut är lite shop research! Hej hopp!

Annonser

5 kommentarer

Filed under Iroiro, Tillställningar

5 responses to “Nattsvart himmel och skyskrapor.

 1. My

  Hej!! Igår så hejade vi friskt på Japan i fotbolls vm och de spelade ju som bekant, hur bra som helst och vann!! Olle sa innan han somnade: ja, det var så skönt att Japan vann för nu blir Elin och Sanna super glada! Ha det gott så hörs vi! My med familj

  • frankyvonfur

   Jag har ingen tv själv så jag kan följer inte matcherna men folk här är pepp på att det går så bra för damlaget!
   Japan brukar ju inte vara så bra, inte herrlaget åtminstone så det är kul att tjejerna visar vart skåpet ska stå.

   Hoppas ni har det bra i sommar sverige!
   Kram

 2. My swahn

  Vi är på landet och imorse dök Isak helt plötsligt upp halv tio.. Hade inte sovit under natten och bestämde sig tydligen för att ta tåget på morgonen.. Inte helt olikt honom:) ha det jättegott!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s