Jack cafe

Ok. Nu börar en liten uppdatering från de senaste veckorna. Först ville jag visa er lite bilder från eventet ”Juke joint” som Kayo san och Tomonari san anordnade på Jack cafe i Yokohama. Det är ett café/Diner som även har ett livehouse i källaren. Bästa konceptet! Ha en trevlig middag vid havet och sedan dansa natten lång! Vi var förvisso ganska sena till eventet och hade inte nöjet att testa dinern men det får bli en annan gång!

Jag började kvällen med att möta upp Oka chan för att gå till klubben California surf(?) på Heavy Sick i Hatagaya. Wataru spelade nämligen med sitt band där och Oka chans kille Joji san hoppade in på gitarr då Shingo (deras gitarrist) inte kunde ta ledigt från jobbet på Okinawa där han numera bor.


Oka chan och Mei chan.

Efter spelningen övertalade vi Oka chan att följa med oss till Yokohama för att gå på Juke joint och dansa istället för att åka hem och ladda inför nästa dags studier. Eller ja, det var snarae Go san som övertalade henne. Jag och Mei kände oss skyldiga utifall hennes prov skulle få dåliga resultat på grund av det s¨vi köpte en dryck till henne så att hon inte skulle vara så trött dagen efter. Jag och Mei åkte med Oka chan i hennes bil medan e andra åkte med Go san. Efter kanske en timmes bilfärd var vi äntligen framme.Oka chan med cola i glasflaska.Vi dansade till morgonen och åkte sedan hem med Go san och Mei chan. Det var så himla skönt att dansa bort all stress efter att inte varit ute på flera månader!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Iroiro, Tillställningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s