Svalor

Jag har varit sämre än vanligt på att hålla er uppdaterade. Jag befinner mig i ett vacum, och det händer ungefär lika mycket som i ”I väntan på Godot”. Ibland händer det dock säker som får mig att vistas utanför lägenheten. 

Häromdagen blev jag nämligen medbjuden av Kristoffer på baseball. Eftersom det var första gången någonsin så var jag sjukt pepp. Vi köpte med oss öl och edamamebönor och gick mot Meijijingu baseball stadion för att möta upp Kristoffers vän Natsumi, som hade biljetterna.Image

Image

Image

Jag har aldrig varit ett fan av att se sport, varken på tv eller irl, men jag måste faktiskt erkänna att det var ganska awesome att sitta på högsta parkett (nästan), dricka öl, prata om all möjligt och emellanåt faktiskt titta på spelet.

Det var Swallows och Giants som spelade och det slutade med att Swallows van med 2-1. Go san (sångaren i Riz Laz) var inte allt för glad när jag smsade honom senare på kvällen för att informera om kvällens match. Han är nämligen ett stort Giants fan. Trots att jag inte har reserverat mina hejjarramsor för något speciellt lag så känns det ganska bra att hålla på Swallows, om inte enbart bara för att reta Go san.

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s