Processen

Ibland så händer det. Idag har jag tagit tag i två oavslutade projekt och hoppas på ett tredje. Har dock lite annat inplanerat, som att skära ut delar till bröllopsklänningen och sy en sample-festklänning. Ja just det, justera mönstret till en topp också. Jag var nog lite väl optimistik när jag skrev ner dagens schema, men jag gör så mycket jag hinner. Har ju alltid morgondagen på mig, innan jag inleder en vecka av hets-syande.

En vecka, en brudklänning, en sömmerska. Kan bli en tagline till en film tycker jag. Jag lovar att jobba på att vara rolig a la ”Bridesmates”.

Image

Den blommiga klänningen ska fållas och den ljusblåa kjolen i organza ska bara få sitt bälte påsytt.

Hawaiian tyget tillhör en 2-piece med en topp och ett par shorts. Kan inte bestämma mig för om jag ska sätta en knapp på bältet eller vara lat och sätta dit en snap-button och en hake. Knapp blir väl snyggast men då måste jag jag gå förbi någonstans där de syr knapphål. Dagens i-lansproblem.

Image

Klockan är tio över sju och det här är vad jag tänke inleda kvällen med (förutom den 1,5 vecka utelämnade joggingrundan). Tygerna ni ser är organza i polyester och silke som ska dekorera kjolen till bröllopsklänningen. Spetsen kommer att användas till livet. Som ni ser så har jag inte skurit ut delarna än, kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill dela upp mönstret i spetsen. Jobbiga beslut för en som har beslutsångest!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Verk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s